Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Roman

Jennifer Egan – Bezoek van de knokploeg

Recensie: Jennifer Egan - Bezoek van de knokploeg

In Bezoek van de knokploeg maken we kennis met platenproducer Bennie, zijn vroegere punkvriend Scotty, Sasha, kleptomane en Bennies assistente, knappe Alex, Sasha’s date voor één nacht, en vele anderen. Bezoek van de knokploeg is als een conceptalbum uit de jaren zeventig.

Mijn mening over dit boek
Dit boek werd mij een tijdje geleden aangeraden door lezeres Anneloes. Haar reactie over dit boek:

Ik ben niet snel lyrisch over een boek, maar over deze wel. Een prachtige roman over vriendschap. Zit zo mooi in elkaar, ieder hoofdstuk begin je met de gedachte: Waar zijn we nu weer beland? En dan werd het weer duidelijk.

Ik ben het met Anneloes eens. Het is een boek dat anders is dan alle andere boeken. Ieder hoofdstuk gaat over een ander persoon en uiteindelijk kom je erachter hoe al deze personen elkaar een keer ontmoeten. Heel bijzonder!

Als lezer wordt het je daardoor ook niet echt makkelijk gemaakt. “Wie is dit nu weer?” Dat dacht ik bij elk hoofdstuk. Als je dit boek niet achter elkaar leest weet je totaal niet hoe het verhaal in elkaar zit. Dat is dan ook mijn enige minpuntje bij dit boek. Je kan niet een week even niet lezen, want dan snap je het boek niet meer. En dat is zonde. Want het is een prachtig boek. Lees dit boek dus op een rustig moment. Leuk boek voor op vakantie aan het strand.

Bedankt Anneloes voor deze goede tip!

7.0

Jennifer Egan – Bezoek van de knokploeg
Arbeiderspers | 9789029578530
€ 16,50 | Koop dit boek hier.

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply Michelle @ the World is a Book

  Lijkt me leuk! Ik vind het wel wat hebben, die films en boeken waarin al die verschillende personages op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn.

  6 april 2013 at 19:49
 • Reply Anne

  Dat boek vond ik ook heel goed! Heb ‘m in het Engels gelezen, en vond het op zich goed te volgen mits je inderdaad vrij snel doorleest 🙂

  6 april 2013 at 20:48
 • Reply T

  ik heb hem hier in het engels staan en ben bij het Afrika verhaal blijven steken omdat het me niet kon boeien. Maar ik ga hem een kans geven als ik wat langer de tijd heb om hem in een keer uit te lezen 😀

  6 april 2013 at 22:01
 • Reply Michelle

  Lijkt me een leuk boek. -xx

  7 april 2013 at 05:49
 • Reply Joanydvv

  Lijkt me een heel erg gaaf boek.

  7 april 2013 at 06:02
 • Reply Anni

  Oh ik ben wel benieuwd nu! Klinkt interessant!

  7 april 2013 at 07:47
 • Reply Vintagirie

  Ik ben niet zo van die boeken en ik kan soms een week mijn boek vergeten. Niet echt een geschikt boek voor mij dus.

  7 april 2013 at 10:03
 • Reply bianca

  Dit klinkt leuk… en de kaft spreekt me ook aan 🙂

  7 april 2013 at 11:00
 • Reply Eline

  Klinkt als een leuk boek!

  7 april 2013 at 11:40
 • Reply Bo

  Het spreekt me niet gelijk aan om eerlijk te zijn, maar misschien dat het toch wel heel leuk is!

  7 april 2013 at 11:42
 • Reply Eva

  Lijkt me heel gaaf!

  7 april 2013 at 12:03
 • Reply Miranda

  Klinkt goed!!

  7 april 2013 at 17:32
 • Reply Sas

  Klinkt wel leuk!

  8 april 2013 at 08:23
 • Reply imfashionstoned

  klinkt goed!!

  9 april 2013 at 11:52
 • Reply Charlotte

  Klinkt als een hele mooie Roman.

  9 april 2013 at 13:17
 • Laat een reactie achter