Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Stationery

HEMA Labelmaker: Aanrader?

HEMA Labelmaker: Aanrader?

Zo nu en dan loop ik de HEMA binnen. Ik heb er in een ver verleden 2 jaartjes gewerkt en ik kijk nog steeds met liefde naar dit bedrijf. Het was mijn leukste bijbaan ooit! Laatst zag ik iets geweldigs hangen: een labelmaker! Hij was maar € 9,95 en je raadt het al: hij lag al snel in mijn mandje.

Ik heb hem nu een aantal weken in mijn bezit en geef graag mijn mening over dit handige apparaatje.

HEMA Labelmaker: Aanrader?

Wat is het?
Voor de mensen die niet weten wat het is: met een labelmaker maak je simpelweg labeltjes. Deze kun je overal op plakken: potten voor in de keuken, dozen in de kast of gewoon in je agenda. Natuurlijk kocht ik hem voor mijn agenda. De labels heb ik op mijn tabbladen geplakt en als decoratie gebruikt. Het ziet er leuk uit!

HEMA Labelmaker: Aanrader?

Voordelen
Om een label te maken moet je veel draaien om de juiste letters te vinden. Dit duurt even, maar het resultaat mag er wezen: wat een leuk lettertype! Het draaien en knippen werkt goed. Ik heb nog nooit gehad dat hij vastliep. De verschillende kleuren tape die je kan kopen bij de HEMA maakt het helemaal leuk. Er is veel variatie! En de prijs is ook nog eens leuk. Dat is ook weer eens een meevaller.

Agenda: Filofax

Nadelen
Toch heb ik een groot nadeel gevonden. De tape van de labelmaker plakt totaal niet goed. Ik heb de labeltjes verschillende keren uit mijn agenda moeten vissen, omdat hij van mijn tabblad was afgevallen. Met een beetje plakband eroverheen is het wel te doen. Maar goed, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het ziet er ook niet zo mooi uit moet ik zeggen als perfectionist.

Conclusie: Leuk apparaatje voor een mooie prijs. Hij werkt goed en het ziet er mooi uit. Alleen blijft de tape niet goed plakken.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply Liliane

  Dat het blijft plakken lijkt me toch best essentieel. Heb het nog niet eerder gelezen. Hopelijk net pech met de tape?

  12 april 2014 at 00:55
 • Reply Sanne

  Ik vind het wel heel erg schattig!

  12 april 2014 at 07:51
 • Reply Jess

  Het ziet er idd heel tof uit. Jammer dat de tape niet blijft plakken. Dan heb je er niet heel veel aan. Of misschien een beetje lijm erachter plakken voor wat extra plakkracht ofzo.

  12 april 2014 at 08:30
 • Reply Inge

  Als kind speelde ik altijd met zo’n ding op het kantoor van m’n vader, zo leuk om het nu weer terug te zien!

  12 april 2014 at 11:25
 • Reply Annelies

  Labeltjes die goed plakken lijken me toch wel belangrijk 🙂 Ziet er heel leuk uit wel.

  12 april 2014 at 19:07
 • Reply Eva

  Lijkt me echt te leuk om daar mee te gaan DIY’en maar dat die tape niet zo goed blijft is dan weer wat onhandig 🙁

  12 april 2014 at 19:13
 • Reply Evey | Style Spy

  Ahh zo leuk dat spul, ik wil het ook wel hebben 😀

  12 april 2014 at 19:47
 • Reply Sandra

  Ik heb een soortgelijke gekocht (maand later lagen ze ook bij de Hema) en ik baal ook dat ze niet blijven plakken. Ik gebruik er nu dubbelzijdig tape van Action onder (35 cent per rol ofzo) en dan blijven ze perfect zitten.

  Ik vind het heerlijk nostalgisch en superhandig in gebruik.

  12 april 2014 at 20:31
 • Reply Indira

  Ik had vroeger ook zo’n ding, maar dan een hele grote zwarte haha. Deze is wat schattiger!

  13 april 2014 at 09:54
 • Reply Sas

  Ik heb hem ook. Fijn ding maar plakt inderdaad niet al te goed, zo jammer!

  13 april 2014 at 17:22
 • Reply bianca

  jammer dat niet goed plakt want vind wel onwijs leuk

  14 april 2014 at 14:08
 • Reply Gwen

  Ik heb al op meerdere blogs gelezen dat die tape niet plakt. Jammer, want ik wil hem eigenlijk wel hebben 🙁

  14 april 2014 at 18:12
 • Reply Mirjam

  Jeeeee, iemand die net zoveel van labeltjes en labelmakers houdt als ik… 🙂 Op mijn werk is er niets wat niet beplakt is en thuis zijn ze terug te vinden in mijn “administratieve hoek”. Het gaat me net iets te ver om op een overduidelijk uitziende theedoos “theedoos” te plakken.
  Uit de duurdere categorie labelmakers zweer ik overigens echt bij het merk Dymo!

  15 april 2014 at 13:36
 • Reply poraneel

  Zoek een tweedehands (analoge versie) van de Dymo Jet! Ik heb er zelf ook een gekocht op een rommelmarkt. In veel winkels met pennen ed (zelfs soms bij de V&D) kun je de tape kopen. Die zijn van metaal en daar krijg je ook een mooier stans mee. Blijft superleuk 🙂

  6 juni 2014 at 13:58
 • Laat een reactie achter