Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Stationery

Mijn Midori Traveler’s Notebook (passport)

Mijn Midori Traveler's Notebook (passport)

Ik kan uren op internet zoeken naar leuke notitieboekjes. Met als resultaat dat ik vaak paar euro lichter ben. Op YouTube staan ontzettend veel filmpjes over verschillende notitieboekjes. Van goedkoop tot duur, alles wordt uitgebreid verteld en laten zien. Heerlijk als je daarvan houdt!

Een paar maanden geleden kwam ik ineens in aanraking met het fenomeen Midori Traveler’s Notebook. Een leren hoesje in twee maten, waar je verschillende notitieboekjes in kunt bewaren. Het internet staat er vol mee en algauw was ik ook verliefd op dit notitieboekje.

Mijn Midori Traveler's Notebook (passport)

Maar goed, heel goedkoop zijn ze niet, dus besloot ik eens een kijkje te nemen op Etsy voor een goedkopere versie om dit boekje eens uit te proberen. Ik had hier beter niet op kunnen kijken, want al snel zag ik hele mooie versies van Midori. Als excuus gebruikte ik dat ik toch echt een mooi notitieboekje op mijn werk moest hebben en koos daarom voor de paspoort versie.

Mijn Midori Traveler's Notebook (passport)

Na een paar weken had ik dit geweldige boekje in huis en ik kan niet anders dan concluderen dat ik verliefd ben. Het formaat is ideaal voor op het werk of om mee te nemen naar een vergadering. Het leer is prachtig en ik zie niet dat het een ‘neppe’ versie is.

Mijn Midori Traveler's Notebook (passport)

Ik gebruik dit boekje dus alleen voor mijn werk. Voorin heb ik een leuk plaatje met mijn naam toegevoegd om het geheel een beetje op te leuken.

Mijn Midori Traveler's Notebook (passport)

Verder heb ik een folder toegevoegd waar ik papiertjes in kan bewaren en heb ik twee notitieboekjes in mijn Midori zitten. Dit notitieboekje is trouwens van de HEMA. Het is precies de goede maat en ze zijn maar € 1,- (per twee notitieboekjes). Ideaal voor mijn Midori in deze maat.

Ook geïnteresseerd in deze versie van Midori? Ik heb hem hier op Etsy gekocht. Een echte aanrader!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply Jess

  Wat een leuk ding! Hij ziet er enorm handig ding. Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent.

  17 augustus 2014 at 14:46
 • Reply Annelies

  Ziet er een handig dingetje uit!

  17 augustus 2014 at 15:09
 • Reply Zwartraafje

  Nadat ik een tijdje terug voor een blogposts eens mijn verzameling notitieboekjes aan het doorzoeken ben geweest, heb ik me plechtig voorgenomen om me toch minstens een tijdje in te houden op het vlak van schriftjes en boekjes. Natuurlijk kan je er nooit teveel van hebben, maar jammer genoeg zijn de leukste doorgaans ook de duurste.

  17 augustus 2014 at 15:42
 • Reply Wieneke

  Lijkt me ook handig voor op mijn werk voor mijn to do lijstjes! Ik onthou hem even.

  17 augustus 2014 at 17:01
 • Reply Karlijn

  Jeeee, een midori 🙂 Super dat je er nu ook eentje hebt. Daar ga je echt geen spijt van krijgen 🙂

  17 augustus 2014 at 17:17
 • Reply Liliane

  Oh oh, is het weer zover 😉
  Hoeveel heb je er nu?
  It looks fun!

  17 augustus 2014 at 20:26
 • Reply Cherel

  Super leuk en handig ding!

  17 augustus 2014 at 21:06
 • Reply appelig

  Wat een mooi en handig boekje. Ik ben bang dat ik zo op Etsy te vinden ben.

  18 augustus 2014 at 11:19
 • Reply Sas

  Wat een super leuk boekje!

  18 augustus 2014 at 19:31
 • Reply Victoria

  This is so lovely!! I don’t speak german, so I have no idea what your post says haha. Hope I can find one of those in New York!

  20 augustus 2014 at 14:56
 • Reply Evey | Style Spy

  Dat hoesje is superleuK! Mooi leder 😀

  6 september 2014 at 19:28
 • Laat een reactie achter