Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Young Adult

Gayle Forman – Wacht op mij

Recensie: Gayle Forman - Wacht op mij

Het is twee jaar na het ongeluk dat Mia’s leven in een klap veranderde. Adam en Mia hebben elkaar uit het oog verloren en leiden ieder hun eigen leven. Adam en zijn band zijn inmiddels doorgebroken, maar hij kan de roem niet aan. Aan de vooravond van hun wereldtournee is Adam in New York. Alleen en nerveus komt hij daar onverwachts Mia weer tegen…

MIJN MENING OVER DIT BOEK
Heel stom: het staat gewoon op de voorkant en toch wist ik niet dat dit het vervolg was van het boek Als ik blijf. En dat vind ik altijd een goed teken, want dat betekent dus dat dit boek prima te lezen is zonder het eerste deel gelezen te hebben. Ik vond het in ieder geval totaal niet storend.

Het verhaal is daarbij ook nog eens ijzersterk. Vanaf bladzijde 1 zit je in het verhaal en wil je doorlezen. De eenzaamheid van Adam is enorm goed neergezet. Het is een hartverscheurend verhaal over een eenzame rockster in showbizzland.

Zelfs met een voorspelbaar einde (een beetje cliché was het wel), is het mooi en liefdevol geschreven. Aanrader! (Alleen al omdat de cover er zo mooi uitziet. Je zou het boek toch gelijk oppakken in een boekwinkel?)

8.5

Gayle Forman – Wacht op mij
Moon | 2015 | 9789048826322
€ 14,99 | Koop dit boek hier.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply Lisa

    Dit boek lijkt mij echt leuk 🙂

    8 augustus 2015 at 19:12
  • Laat een reactie achter