Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Recensie Thriller

Recensie: Michael Berg – Het meisje op de weg

Recensie: Michael Berg - Het meisje op de weg

SAMENVATTING:
Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido in een afgelegen huis in Frankrijk. Op een avond ligt er op hun oprit een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.

MIJN MENING OVER DIT BOEK
Wat een origineel verhaal! Hoofdpersoon Anne heeft sinds een jaar een relatie met een jongere man. Maar hoe goed kent ze hem eigenlijk? Is hij een crimineel? Of wordt hij zo neergezet door anderen en is hij erin geluisd? Ik wist absoluut niet hoe dit ging eindigen. En dat is heerlijk om te lezen. Ook het meisje dat op de weg ligt voor hun huis is mysterieus. Hoe kwam ze daar terecht en waarom is ze ineens verdwenen?

Het is dus een spannend boek, met een een nog beter einde. Misschien iets te onwaarschijnlijk, maar leuk om te lezen was het zeker. Ik heb in ieder geval genoten van het spannende einde dat ik totaal niet zag aankomen!

Enig minpuntje: ik vond sommige delen in het verhaal iets te uitgebreid omschreven, waardoor de spanning soms helemaal weg was. Gelukkig maakte de schrijver dat goed door het einde en de spannende verhaallijn. Maar een iets dunner boekje had het wat mij betreft wel mogen zijn.

Al met al een heerlijk boek om in de winter te lezen. Zeker als je van spannende boeken houdt!

Boekrecensie: Michael Berg - Het meisje op de weg Michael Berg – Het meisje op de weg
Uitgeverij: The House of Books
Uitgave: Oktober 2015

Koop bij bol.com
7.0
[usr=3.5]
Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply hetboekenik

  Het verhaal klinkt erg interessant en spannend. Ik ben erg benieuwd.

  7 december 2015 at 21:50
 • Reply Daniëlle

  Lijkt me een spannend boek!

  8 december 2015 at 11:36
 • Reply Jolien

  De korte inhoud klinkt alvast heel spannend! 🙂

  8 december 2015 at 12:17
 • Laat een reactie achter