Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Boeken

5x thrillers voor in je koffer

5x thrillers voor in je koffer (vakantieboeken!)

De zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat er weer volop gelezen kan worden! Voor mij is lezen op een mooi strand het ultieme vakantiegevoel. Dit gevoel wordt versterkt als ik een ontzettend goede thriller in mijn handen heb. Daarom geef ik je in dit artikel mijn 5 favoriete thrillers van dit moment, zodat ook jij het ultieme vakantiegevoel kunt beleven in de zomervakantie.

1. Daniel Cole – Ragdoll

Lees hier mijn hele recensie: Daniel Cole – Ragdoll

Als je in een boekwinkel op zoek bent naar een goed boek, valt je oog zeker op de bijzondere kaft van Ragdoll. De zijkant is namelijk genaaid. Waarom? Omdat er in het boek een lichaam wordt gevonden van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen. Moet ik nog meer zeggen?

2. Ali Land – Goed of slecht

Lees hier mijn hele recensie: Ali Land – Goed of slecht

Wat een origineel verhaal: een seriemoordenares wordt opgepakt doordat haar dochter haar aangeeft bij de politie. Maar heeft dochter Milly misschien ook een slechte kant? Het is niet een thriller waarbij je op het puntje van je stoel zit van de spanning, maar doorlezen wil je zeker!

3. B.A. Paris – Achter gesloten deuren

Lees hier mijn hele recensie: B.A. Paris – Achter gesloten deuren

Wat een gruwelijk boek is dit! Er komt geen bloed in voor, er zijn geen gevechten of moordpartijen. Het is wat mij betreft veel erger. Het is zo beklemmend om door te lezen. Het verhaal gaat namelijk over Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom één slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft… Meer zeg ik er niet over, je moet dit boek een keer gelezen hebben.

4. Linda van Rijn – Zomerhuis

Lees hier mijn hele recensie: Linda van Rijn – Zomerhuis

Dit is een ideaal vakantieboek: het is vlot geschreven en het leest heel makkelijk weg. Het vraagt dan ook geen grote inspanning als lezer en dat is op vakantie ook weleens fijn. Het gaat over Eva die geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun baby Max. Het lijkt een heerlijke vakantie, totdat Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden…

5. M.J. Arlidge – Iene Miene Mutte

Lees hier mijn hele recensie: M.J. Arlidge – Iene Miene Mutte

In dit boek worden in tweetallen mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden. En dat is gruwelijk spannend, al vanaf de eerste bladzijde! En kun je niet genoeg krijgen van dit boek? Er zijn inmiddels meerdere delen van deze schrijfster te koop.

Nog meer thrillers in de zomervakantie!

Deze zomer zal ik zoveel mogelijk thrillers lezen en recenseren voor jullie, zodat je de leukste boeken mee op reis kunt nemen. Wil je nu al meer tips omdat je bijna op vakantie gaat? Kijk dan op Eci.nl, want daar geef ik je nog meer tips met de spannendste boeken van dit moment!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Donna

  Oeh, dankjewel voor de tips! Ik ga ze onthouden!

  26 juni 2017 at 09:36
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Aaahh, wat een leuk boekenblog! Ik werk in een boekhandel dus ik vind dit helemaal heerlijk 😉 Ragdoll is echt mijn favoriet van de afgelopen tijd, wat een ongelofelijk doodeng en heel tof boek was dat! ‘Achter gesloten deuren’ heb ik wel vaker zien liggen, maar ik heb er nooit echt naar gekeken. Die wil ik nu echt hééél graag lezen. Malou x

  26 juni 2017 at 18:37
 • Reply Jolien

  Bedankt voor de tips! Ragdoll en Iene Miene Mutte zet ik alvast op mijn leeslijstje voor deze zomer! 🙂

  27 juni 2017 at 21:46
 • Reply Eveline - YA Boeken

  Wow wat een spannende tips! Ik ga dit lijstje ook zeker even doorsturen aan mijn schoonzusje. <3 Achter gesloten deuren klinkt echt heel spannend trouwens!

  28 juni 2017 at 07:52
 • Laat een reactie achter