Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Boeken

Winnen: Goede dochter van Karin Slaughter! (gesloten)

Winnen: Goede dochter van Karin Slaughter!

Ik word hier zo blij van: Karin Slaughter heeft een nieuwe thriller geschreven en ik mag er eentje weggeven! Ideaal om dit spannende boek in je koffer te doen en mee te nemen op vakantie.

De boeken van Karin Slaughter vind je steevast in de bestsellerlijsten van Nederland terug. Het is dan ook niet zo gek dat ze nu met haar nieuwe thriller ‘Goede dochter’ een bezoekje brengt aan ons land. Een goed moment dus om haar nieuwe boek weg te geven.

Waar gaat ‘Goede dochter’ over?

SAMENVATTING:
Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van de zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

Hoe kun je dit boek winnen?

Heb je nu al zin om dit boek in de zomervakantie te lezen? Dat gevoel ken ik. Daarom mag ik van uitgeverij HarperCollins één exemplaar weggeven ter waarde van € 19,99! Wat je daarvoor moet doen? Volg mij op Instagram (of Bloglovin‘ als je geen Instagram hebt) en reageer op dit artikel zodat ik weet dat je meedoet. Daarbij is vooral je e-mailadres belangrijk zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt. Makkelijk toch?

Voorwaarden

Deze winactie loopt tot en met zondag 30 juni 2017. Daarna zal ik zo snel mogelijk de winnaar benaderen door een mailtje sturen. Je maakt alleen kans als je me volgt op één van mijn kanalen en als je hieronder een reactie achterlaat. Ik hoop dat ik je aan het eind van deze maand blij kan maken met het nieuwe boek van Karin Slaughter, succes!

Deze winactie is gesloten en de winnaar is bekend gemaakt.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply Marloes

  Ik doe heel graag mee, ik ben gek op de boeken van Karin Slaughter en deze zou ik met liefde in m’n vakantiekoffer willen stoppen! Ik volg je zowel op Instagram als op Bloglovin’.

  18 juni 2017 at 13:55
 • Reply Celeste

  Ik doe zeker mee aan deze winactie! Een heerlijk spannend boek om deze zomer mee door te komen. Ik mag dan wel niet op vakantie gaan, maar heerlijk in het park is ook een optie. En volgens mij mag ik hem dan ook nog aan mijn moeder uitlenen

  18 juni 2017 at 15:10
 • Reply Loes

  Super leuk zo’n winactie! Zeker met de zomer in het vooruitzicht, want tijdens mijn vakantie lees ik heel graag. Ik volg je op instagram en bloglovin!

  18 juni 2017 at 18:33
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Karin Slaugther is geweldig. Ik geniet altijd zo van haar boeken! Ik doe dus graag mee met je winactie. Ik volg je op Bloglovin’. (En met mijn persoonlijke account op Instagram)

  18 juni 2017 at 18:51
 • Reply Anneke van Dijken

  Ik doe ook mee.

  18 juni 2017 at 21:45
 • Reply Renee

  Ik zoek nog een passend boek voor mijn moeder. Om cadeau te geven voor als ze 60 wordt. Ze heeft kasten vol met boeken, alleen deze ontbreekt nog. Ik hoop dat ik haar mag verassen

  18 juni 2017 at 22:32
 • Reply Anna

  Ik lees graag boeken van Karin slaughter Benieuwd naar dit boek
  Ik volg je via bloglovin

  19 juni 2017 at 08:36
 • Reply Coby

  Jaaaa, superleuk! Ik volg je via Bloglovin’ en Instagram. Mijn man is helemaal fan van Karin Slaughter, dus ik zou hem graag blij maken met dit boek voor als we op vakantie gaan – onze laatste relaxvakantie met z’n tweetjes #babyopkomst #gedaanmetderust 😉

  19 juni 2017 at 11:19
 • Reply Merel

  Leuk! In de zomer probeer ik altijd meer boeken te lezen. Vooral heerlijk als de zon schijnt en dan op het balkon of in de tuin te zitten. Ik volg je op bloglovin’!

  19 juni 2017 at 13:02
 • Reply Angela

  Ik doe graag mee! Dit boek staat op mijn Want To Read list 🙂 Dus een exemplaar op deze manier bemachtigen is natuurlijk ideaal! Ben er zoooo ontzettend nieuwsgierig naar! <3 Ik doe ook mee via Insta <3

  19 juni 2017 at 17:43
 • Reply Ingrid Poisson

  Ik doe graag mee voor dit boek

  20 juni 2017 at 05:51
 • Reply Marjan Polet

  Ik doe graag mee voor dit boek,hij lijkt me heel bijzonder

  20 juni 2017 at 06:46
 • Reply Melinda

  Super toffe actie. Ik waag een kansje

  20 juni 2017 at 07:15
 • Reply Patricia Mooring

  Mooie actie, doe heel graag mee, en ik volg je via Instagram en via de blog….
  #loveKarinSlaughtet…..

  20 juni 2017 at 07:19
 • Reply Heleen van der Velde

  Ik maak graag kans (volg op je blog en FB)

  20 juni 2017 at 07:21
 • Reply Christina

  Ik volg je via IG als christinas_boekenhoekje en doe graag mee met je actie.
  Ik zal gelijk eens rondkijken op je blog en instagram-feed.

  Groetjes

  20 juni 2017 at 07:32
 • Reply Willeke van Dolderen

  Karin Slaughter is mijn lievelingsschrijfster en aan deze actie doe ik graag mee. Ik volg je blog

  20 juni 2017 at 07:37
 • Reply Hanneke Tinor-Centi

  Heel, heel, heel …. GRAAG!

  20 juni 2017 at 08:00
 • Reply Janneke Boon

  Leuke tips hier bij de readabook. Ook je mooie blog en recensies zijn zeer inspirerend. Ik word ook ontzettend blij bij het zien van de nieuwe thriller van Karin Slaughter. Ben mega fan en Goede dochter staat bovenaan mijn verjaardagslijstje, doe dan ook heeeeel graag mee. Echt geweldig, bedankt voor deze kans! Volg je via Bloglovin’ en Facebook.

  20 juni 2017 at 08:36
  • Reply Janneke Boon

   Geliked op FB en ik volg, save en love op Bloglovin’ ♥ Janneke B

   1 juli 2017 at 19:13
 • Reply Lottes Anekdotes

  Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin’ en vanaf nu ook via Instagram. Ik wil dit boek namelijk héél graag lezen 🙂 Ik las zaterdag ‘Doorn in mijn vlees’ van haar, een boekje van amper 60 pagina’s, haha. Dat verhaal was ook wel vermakelijk.

  20 juni 2017 at 10:42
 • Reply Jose Sellis van Bogaert

  Ik volg je via instgram en bloglovin, En zelf ben ik altijd een goede dochter geweest, dus ben ik dubbel benieuwd naar het boek van Karin Slaugther.

  20 juni 2017 at 12:37
 • Reply Talitha

  Ik volg je via Bloglovin’ en ik ben benieuwd naar dit boek!

  20 juni 2017 at 16:19
 • Reply Kelly

  Ik doe graag mee

  20 juni 2017 at 16:52
 • Reply Mieke Schepens

  Ik maak graag kans op dit boek

  20 juni 2017 at 22:06
 • Reply Ilse

  Ik doe ook graag mee. Ik volgde je al op Instagram (gebruikersnaam aspasiaa.be).

  21 juni 2017 at 05:33
 • Reply Ingrid Simons

  Ik doe ook heel graag mee

  21 juni 2017 at 06:46
 • Reply Margreet de Groot

  Ik doe heel graag mee met de winactie!!

  21 juni 2017 at 13:33
 • Reply Margreet de Groot

  Ik doe heel graag mee aan de winactie!

  21 juni 2017 at 13:34
 • Reply Kitty Smulders

  Yesss wat een top actie!! Ik doe heel graag mee, Karin Slaughter is 1 van mijn favoriete auteurs waar ik ook daadwerkelijk de hele collectie van spaar. Ik volg je ook op Instagram.

  21 juni 2017 at 16:50
 • Reply Christien Heinen

  Ik heb nog nooit iets van Karin Slaughter gelezen dus dit is een mooie gelegenheid om met haar schrijfkunsten kennis te maken. Ik volg je op allebei de kanalen

  22 juni 2017 at 12:27
 • Reply Tamara

  Super leuk! Ik heb veel goed gehoord over het boek, dus ik ben héél erg benieuwd! Ik volg je op Bloglovin.

  22 juni 2017 at 15:33
 • Reply John Soomers

  Lees heel graag boeken van Karin Slaughter. Zij is een van mijn favourite schrijfsters.

  24 juni 2017 at 14:19
 • Reply Lidy van Dijk

  Heb geen Instagram, maar volg je wel…
  Als ik win, ga ik het cadeau geven aan mijn dochter
  Groetjes, Lidy

  25 juni 2017 at 16:09
 • Reply Ans Stier

  Ik loot graag mee

  25 juni 2017 at 18:46
 • Reply Ilsa van den Nieuwenhuizen

  Ik doe graag mee met de winactie!!

  25 juni 2017 at 22:07
 • Reply Nike Ramakers

  Jaaaaa joepie!! Winnen winnen winnen!
  Maar ik volg je al lang hoor 🙂

  26 juni 2017 at 13:02
 • Reply Grete Karina

  Dat lijkt me echt een heerlijk vakantieboek en ik loot graag mee!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’.
  Nu maar duimen…..
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

  28 juni 2017 at 10:10
 • Reply Sue

  Supergave winactie, ik doe graag mee!

  30 juni 2017 at 18:59
 • Laat een reactie achter