Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Boeken 2

Recensie: Karin Slaughter – Goede dochter

Recensie: Karin Slaughter - Goede dochter

SAMENVATTING:
Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van de zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later: Charlotte, de klassieke ‘goede dochter’, is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

MIJN MENING OVER DIT BOEK
Wauw, wat een vreselijk goede thriller! De hoofdpersonen zijn fantastisch, de verhaallijn is ontzettend sterk en er zijn heel wat bloederige hoofdstukken om te lezen. Vanaf minuut één zit je dan ook midden in het verhaal en heb je geen idee hoe het gaat aflopen. Daar houd ik van.

De hoofdpersonen zijn goed en sterk neergezet. Je hebt al snel door hoe ze in elkaar steken en je voelt de pijn en het verdriet uit het verleden. Je weet alleen niet wat er precies is gebeurd en dat maakt het dat je tot ’s avonds laat zit te lezen.

Misschien is het niet 400 pagina’s lang spannend. Dat vind ik normaal bij thrillers een groot minpunt, maar bij dit boek had ik daar totaal geen moeite mee. Je weet dat je nog niet alle puzzelstukjes in handen hebt om het totale plaatje te zien en als je er dan bij optelt dat de emoties van de zusjes heel goed zijn neergezet, dan ben ik helemaal tevreden.

Ik vind het bijna zonde dat ik niet gewacht heb om ‘m te lezen in de vakantie, want ik weet niet of er dit jaar wel een thriller is die dit boek gaat evenaren (heftige uitspraak om nu al te zeggen hè?).

Ik heb eigenlijk nog niet zoveel gelezen van Karin Slaughter, maar dat moet snel veranderen! Karin Slaughter is een fantastische schrijver voor het maken van huiveringwekkende boeken. Wat een heerlijke thriller. Ik zou dus zeggen: koop dit boek, bewaar ‘m voor in de zomer en ik kan je garanderen dat je vakantie fantastisch gaat worden met dit boek. Veel leesplezier!

Karin Slaughter – Goede dochter | Uitgeverij: HarperCollins | Bekijk op Bol.com
CIJFER: (9.0)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Jaaaaa, deze staat op mijn lijstje!

  21 juli 2017 at 18:00
 • Reply Lust voor Reizen

  Ik ga deze zeker onthouden, bedankt voor de tip!

  23 juli 2017 at 19:25
 • Reply Deborah

  Ik vond het weer een rete goed boek! Had hem weer veel te snel uit. Helaas.
  Kan je zeker de rest van haar boeken aanraden. Ze zijn bijna allemaal heel sterk, vlot en goed geschreven.

  28 juli 2017 at 11:58
 • Reply Rachel

  hmm ik heb nog steeds geen boek van haar gelezen, zelf ben ik nu bezig in mijn 12e boek van Santa Montefiore! die zijn ook erg goed!

  2 augustus 2017 at 13:02
 • Laat een reactie achter