Hoe bevalt het Kobo Plus-abonnement?

GADGETS

Een boek als plantenbak gebruiken

INTERIEUR

Recensie: E. Sobels & M. Haverkamp – Babe, you got this

BOEKEN

Boeken

5x de leukste kookboeken van 2017

De leukste kookboeken van 2017

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat we weer massaal naar de sportschool gaan en gezonde maaltijden proberen te eten. Maar waarom beloon je jezelf dan niet gelijk op een nieuw kookboek met leuke recepten? In dit artikel geef ik je dan ook 5 tips met de leukste kookboeken uit het vorige jaar!

1. Janneke Vreugdenhil – Altijd feest

We trappen gelijk af met een boek dat niet goed voor de lijn is. In het nieuwe jaar is het natuurlijk de bedoeling dat je je goede voornemens gaat volhouden, maar is het ook niet belangrijk om het leven te vieren? Janneke Vreugdenhil vindt dat in ieder geval wel en geeft je in het boek Altijd feest de leukste recepten voor je aankomende feestjes. Het is een boek om telkens weer uit de kast te halen en vrolijk van te worden.

Prijs: € 25,00 | Bekijk op Bol.com | Recensie volgt snel

2. Chickslovefood – Het daily dinner-kookboek

Chickslovefood is zeker één van mijn favoriete foodblogs. Al moet ik zeggen dat ik vaker kijk in hun kookboeken. In 2017 brachten Nina de Bruijn en Elise Gruppen hun vijfde kookboek uit en natuurlijk heb ik deze al in huis en met liefde gebruikt (hij is zelfs al een beetje vies, maar dat is bij een kookboek een goed teken, toch?). In de vorm van 100 makkelijke recepten met maar 5 ingrediënten geven ze tips voor het avondeten. Heel simpel, maar nog veel lekkerder!

Prijs: € 19,99 | Bekijk op Bol.com | Recensie volgt snel

3. Fiona de Lange – Wat je als bierliefhebber moet weten

Een erg leuk boek over bier dat je zeker in huis moet hebben! Blader er af en toe doorheen en kom leuke feitjes over bier te weten. Dit boek is namelijk gebaseerd op 350 vragen die een mens zou kunnen stellen over bier met natuurlijk de goede antwoorden daarop. Lees ‘m wel met een lekker biertje in je hand en goed gezelschap. Zodat je je kennis gelijk kunt delen. En ok, ook dit boek is niet echt handig voor je goede voornemen… 😉

Prijs: € 19,99 | Bekijk op Bol.com | Lees hier mijn recensie

4. Mme Zsazsa – Honger!

Wil je toch gezond het nieuwe jaar in, maar heb je wel honger? Dan is dit boek misschien wel iets voor jou. Het staat vol met seizoensvriendelijke en vegetarische hoofdgerechten. De recepten zijn niet al te moeilijk (handig voor na een lange dag werken) en als minder vlees eten je goede voornemen is, dan weet ik zeker dat je met dit boek een aantal nieuwe favoriete recepten te pakken hebt.

Prijs: € 24,99 | Bekijk op Bol.com | Recensie volgt snel

5. Leonie ter Veld – Toffe tosti’s

Dit is één van de vrolijkste en origineelste kookboeken uit dit rijtje. Een boek over… tosti’s! Nu hoor ik je denken: maar een tosti met ham en kaas is toch helemaal prima? Nee, nee, nee! Als je dit kookboek hebt gezien, ben je het hier totaal niet mee eens. Van tosti’s met vruchtenhagel tot kipknakworst of pulled chicken. Het staat er allemaal in. En als tostiliefhebber ben ik daar heel blij mee.

Prijs: € 14,95 | Bekijk op Bol.com | Recensie volgt snel

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter