Over Readabook.nl

Readabook.nl is een blog over boeken met korte recensies, artikelen over gadgets, boeken in je interieur en lezen op de mooiste plekjes in de wereld.

In 2011 besloot ik deze blog op te starten. Recensies over boeken vind je overal, maar ik hoop dat je met mijn korte recensies energie krijgt om naar de boekhandel te rennen, een boek te kopen en te lezen op de mooiste locaties in Nederland of het buitenland. Want wat is er nu leuker dan lezen met uitzicht op zee?

Ik schrijf voornamelijk korte recensies met mijn ongezouten mening over alle boeken die ik lees. Geen ellenlange reviews met een gedetailleerd stuk over elk hoofdstuk. Ik hou daar zelf niet van, dus waarom jullie wel?

Lyanne | Readabook.nl
Ik ben Lyanne, 27 jaar en woonachtig in Utrecht. Geboren in IJsselstein, fulltime webredacteur bij de publieke omroep en gek op lezen, reizen, nieuwe gadgets en een interieur met in elke hoek een boek. Het is dan ook niet zo gek dat je deze vier onderwerpen terugziet op Readabook.nl. Veel leesplezier!

VOLG ME OP: BLOGLOVIN | INSTAGRAM | OF MAIL ME OP INFO@READABOOK.NL

Comments

Super leuk om op jouw blog allemaal boeken info te vinden!

Ik ben ook iemand die van lezen houd dus ik zal hier denk ik vaak even komen kijken welk interessant boek ik kan gaan lezen als ik er weer één uit heb.

Enne, thumbs up voor de layout!! =)

Wat een leuke blog! Ik heb direct mijn goodreads aangepast met ‘want to read’ books dankzij jouw tips, en natuurlijk ook mijn verlanglijstje op bol.com 🙂

Puik werk!

Heb je the fault in our stars van John Green al gelezen?

Groetjes uit België

Geef een reactie