Over Readabook.nl

Je staat op Schiphol en je wilt nog even snel een boek kopen. Maar welk boek? Recensies vind je overal, maar ik hoop dat je met mijn korte recensies energie krijgt om naar de boekhandel te rennen, een boek te kopen en te lezen tijdens je vakantie (of gewoon op de bank, in het park of in bed). Want wat is er nu leuker dan lezen (met uitzicht op zee?)

Sinds 2011 is Readabook.nl een blog over boeken met korte recensies, artikelen over gadgets, boeken in je interieur en lezen op de mooiste plekjes in de wereld. Ik schrijf voornamelijk korte recensies. Geen ellenlange reviews met een uitgebreide uitleg over elk hoofdstuk. Waarom zou je vooraf precies willen weten hoe een verhaal verloopt? Je wilt toch alleen maar enthousiast worden over een boek en ‘m dan vervolgens zelf met veel plezier lezen?

Lyanne | Readabook.nl

Igreja do Carmo

2 reacties

 1. Super leuk om op jouw blog allemaal boeken info te vinden!

  Ik ben ook iemand die van lezen houd dus ik zal hier denk ik vaak even komen kijken welk interessant boek ik kan gaan lezen als ik er weer één uit heb.

  Enne, thumbs up voor de layout!! =)

 2. Wat een leuke blog! Ik heb direct mijn goodreads aangepast met ‘want to read’ books dankzij jouw tips, en natuurlijk ook mijn verlanglijstje op bol.com 🙂

  Puik werk!

  Heb je the fault in our stars van John Green al gelezen?

  Groetjes uit België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *