Bijzondere boekensteunen

Pinterest is mijn beste vriend. Zeker als het om bijzondere spulletjes voor in huis is. Zo zag ik laatst deze boekensteunen van het bedrijf Knob Creek Metal Arts. Ik kwam ze tegen op een saaie zondagmiddag terwijl ik ziek in bed lag (je moet wat als je ziek bent). Het is dat ik al genoeg boekensteunen in huis heb, want anders waren deze boekensteunen al in mijn winkelmandje beland.

Omdat foto’s meer zeggen dan 1000 woorden, hierbij een aantal voorbeelden:

Persoonlijk vind ik de boekensteunen met dieren de leukste variant. Dit wil je toch in huis hebben? Dit is een stuk origineler dan mijn boekensteunen van Ikea. Gelukkig zijn deze pareltjes ook nog makkelijk te verkrijgen: ze zijn te koop bij Etsy.


Deze boekensteunen van Knob Creek Metal Arts kosten rond de 50 euro en zijn hier te koop.


37 reacties

  1. Die zijn inderdaad heel mooi, vooral die eerste. Als ik mijn eigen stek heb, wil ik ook wel zo’n soort boekensteunen. Als al mijn boeken niet meer in de kast kunnen, haha.

  2. Wat ontzettend gaaf! Als ik ooit een boekenplank heb dan zal ik eens kijken op die site. Tot nu toe heb ik zo’n kast van de Ikea met allemaal vierkanten, dus dat zijn als het ware mijn boekensteunen.

  3. Die met de aapjes is leuk! Maar eigenlijk gebruik ik geen boekensteunen… Alle boeken staan netjes in de kast of liggen op stapels te wachten naast mijn bed en op mijn bureau.

  4. Wat gaaf! Bij de eerste dacht ik, die is zoooo leuk, de rest zal wel minder zijn. Maar niets was minder waar, haha! Ze zijn allemaal of mooi of cute, of gewoon heel erg leuk;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *