Readabook.nl is een feit!

Eindelijk! Na lang denken heb ik besloten een eigen domeinnaam te registreren en dat is gelukt. Readabook.nl is nu officieel een feit. Ik heb namelijk zoveel plezier bij het schrijven van een boekreview, dat ik niet van plan ben te stoppen!

Ik lees normaal al gigantisch veel boeken, maar doordat ik nu reviews schrijf, kijk ik met heel andere ogen naar een verhaal en denk ik langer na over wat ik precies van een boek vind. Dit maakt het lezen nog leuker! Ik heb er gewoon zoveel plezier in dat ik het net zo leuk vind als het lezen zelf.

Vandaar de nieuwe domeinnaam. Het enige wat ik nu nog moet doen is mijn website veranderen op Bloglovin. Want die gebruik ik nu dagelijks om mijn favoriete weblogs te volgen. Ik zou het natuurlijk super vinden als je me ook volgt!

30 reacties

  1. Toevallig ben ik een paar maanden je site tegen gekomen en, als zelf fervent lezer, ben een vaste bezoeker geworden. Het is leuk om andermans kritische mening te lezen, om van te leren en ook als vergelijkingsmateriaal tegenover mijn mening over het boek. Ontzettend leuk concept en ik hoop dat je er nog lang mee doorgaat!

    Als ik tips heb voor boeken die ik je aanraadt om te lezen, waar kan ik dan het beste terecht? Via Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *