De Bookrest Lamp: het perfecte leeslampje

Waar mijn boekenhart sneller van gaat kloppen? Als ik boeken in een perfect interieur zie staan! Dus toen ik dit leeslampje van het merk Suck UK tegenkwam, was ik helemaal verkocht. Hoe leuk zou dit staan naast je bed of op een nachtkastje? Het is een ideale lamp om bij te lezen en tegelijkertijd handig als boekenlegger of boekensteun. En ok, het is ook gewoon een origineel idee en het staat fantastisch in elk interieur.

Een lamp als boekenlegger

Lekker lezen met een goed lampje. Dat wil elke boekenliefhebber. Maar het wordt extra leuk met de Bookrest Lamp. Na het lezen leg je je boek namelijk open op het lampje. Het staat niet alleen ontzettend leuk, het is ook nog eens praktisch, want het is gelijk je boekenlegger. ’s Ochtends kun je gelijk weer verder gaan waar je gebleven was zonder te zoeken naar de goede pagina. En als je dat niet handig vindt, kun je altijd je favoriete boek als mooi object erop leggen.

Ik vind zelf dat deze leeslamp zeer geschikt is voor je nachtkastje (ik blijf toch een lui persoon met een grote liefde voor mijn bedje), maar je kunt hem natuurlijk overal neerzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van naast je favoriete leesstoel of in je boekenkast? Ik zie het al helemaal voor me.

Heb ik de Bookrest Lamp al?

Wat vind jij van dit schattige huisje? Ik zou hem heel graag willen hebben, maar ik denk dat hij iets te groot is voor mijn kleine studio. Daarnaast vind ik de lamp zonder boek een beetje saai. Het is dan gewoon een simpele lamp in de vorm van een huis. Maar goed, waarschijnlijk zul je deze lamp altijd gebruiken in combinatie met een mooi boek, toch?


Bookrest lamp | Merk: Suck UK | Te koop bij: Cadeau.nl | Prijs: € 72,00.


40 reacties

  1. Wat een leuk lampje! Ik zou alleen veel te bang zijn dat mijn boeken lelijk worden als ze er lang ophangen, ik kan er ook niet tegen als mijn boeken open op tafel liggen!

  2. Had hem ook al zien staan in de webshop van mamzel.eu. Te schattig! ‘Jammer’ dat ik net 2 matching lampjes gekocht heb, anders stond deze zeker te pronken op mijn nachtkastje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *