WINNEN: Sara Shepard – The Perfectionists

Waar gaat ‘The Perfectionists’ over?

Op Beacon High is Nolan Hotchkiss de koning. Zijn charmes, rijkdom en goede looks zorgen ervoor dat hij enorm populair is. Maar ondertussen heeft hij het leven van veel studenten geruïneerd. Toch regeert Nolan ongestoord verder. Tot nu toe… Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel met elkaar gemeen te hebben. Ze hebben allemaal hun eigen drama’s en persoonlijke doelen. Toch delen ze één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Ze vinden dat hij moet boeten voor alles wat hij hen heeft aangedaan. Met z’n vijven bedenken ze de perfecte moord – een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie. Totdat hun wens opeens werkelijkheid wordt. Nolan is vermoord, precies zoals zij het nauwkeurig gepland hadden. Alleen hebben zij het niet gedaan. Maar wie dan wel?

Heb jij ook alle boeken gelezen van Pretty Little Liars (of juist de tv-serie gezien)? Dan ben je vast benieuwd naar dit boek van Sara Shepard! Dé opvolger van Pretty Little Liars, niet alleen als boekenserie, maar ook al te zien als tv-serie.

Ik ben zelf nog niet begonnen aan dit boek, maar de achterflap is veelbelovend (gelukkig is er ook al een tweede deel). Dit klinkt weer als een typisch boek van Sara Shepard toch?

Winnen!

Ben je enthousiast geworden en wil je dit spannende boek hebben? Lees dan even verder, want ik geef deze week één boek weg via Instagram!

Wat moet je daarvoor doen?
⇢ Volg me op Instagram @readabooknl
⇢ Like het bericht met dit boek
⇢ Tag een vriend of vriendin om extra kans te maken

GESLOTEN: deze winactie is op 26 juni 2020 gesloten. De winnaar heeft inmiddels een privébericht op Instagram ontvangen.


Sara Shepard – The Perfectionists
Uitgeverij: Moon | Genre: Young Adult | Bekijk op Bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *