Boekrecensie: Jacky Bahbout - Hokjes

Waar gaat ‘Hokjes’ over?

Een out of the box-tekenboek voor jong en oud! Teken, doodle en kleur alle hokjes in dit mooie boek. Zo creëer je allerlei patronen, geometrische vormen en vloeiende ontwerpen. Wees creatief en laat je verrassen!

Wat een origineel tekenboek voor jong en oud! Ik teken eigenlijk nooit meer. Gewoon omdat ik er geen tijd voor heb (en ik ben er eerlijk gezegd ook niet zo goed in). Dit is echt zo’n boek dat je makkelijk pakt tijdens een telefoontje of als je lekker aan het Netflixen bent (en de serie toch niet zo spannend blijkt te zijn als je dacht).

Op elke pagina vind je een opdracht waarbij je lijnen moet zetten om verschillende vormen te kunnen tekenen. De voorbeelden zorgen ervoor dat je anders gaat nadenken en creatiever aan de slag gaat. Je kunt tekenen, een doodle maken, maar ook werken met kleur.

Daarnaast leer je hoe je speelt met schaduwen en patronen. Daarom is dit tekenboek ook geschikt voor kinderen en bijvoorbeeld te gebruiken op school. De meeste opdrachten zijn makkelijk te maken. Maar ook de moeilijke opdrachten zijn te doen, omdat je zelf kunt bepalen hoe moeilijk je het maakt. En ik kan dat weten, aangezien mijn tekenkwaliteiten niet optimaal zijn.

Conclusie

Een leuk tekenboek voor jong en oud! Leuk voor jezelf tijdens het telefoneren, maar misschien wel nog leuker om cadeau te doen aan creatievelingen.

Boekentip van Readabook.nl

Winnen!

Ben je enthousiast geworden en wil je dit tekenboek gelijk kopen? Wacht dan nog even, want ik geef deze week één boek weg!

Wat moet je daarvoor doen?
⇢ Volg me op Instagram
⇢ Like het bericht met dit boek
⇢ Tag een vriend of vriendin om extra kans te maken!

GESLOTEN: deze winactie is op 24 februari 2019 gesloten. De winnaar heeft inmiddels een privébericht op Instagram ontvangen.


Jacky Bahbout – Hokjes | Uitgeverij: Moon
Genre: Hobby | Bekijk op Bol.com


Geef een antwoord