WINNEN: Benedict Wells – Op het geniale af

Waar gaat het boek ‘Op het geniale af’ over?

De intelligente Francis Dean woont met zijn moeder in een vervallen trailerpark in New Jersey. De hoop op een betere toekomst heeft hij opgegeven – tot hij de waarheid achter zijn verwekking ontdekt. Zijn bestaan komt blijkbaar voort uit een absurd experiment waaraan zijn moeder achttien jaar geleden deelnam. Zijn vader is geen loser die zijn gezin in de steek liet, maar een genie, cum laude afgestudeerd aan Harvard. Hem ontmoeten zou Francis’ leven kunnen veranderen. Samen met zijn beste vriend Grover, een excentrieke whizzkid, en het meisje van zijn dromen, de delicate en onvoorspelbare Anne-May, begint hij aan een tocht dwars door Amerika om zijn vader te vinden. Hij wil ontdekken wie hij werkelijk is en hij heeft niets te verliezen – denkt hij.

Je hebt het vast al gelezen in mijn recensie van afgelopen week: ik vond Op het geniale af van Benedict Wells een heerlijk boek om even bij weg te dromen. Tijdens de coronacrisis heb je dit soort boeken nodig toch? 😉

Het boek gaat over vriendschap, verliefd zijn en op zoek gaan naar jezelf. De fijne sfeer en schrijfstijl + het bijzondere verhaal maakt dit boek een aanrader om te lezen.

Dus waarom laat ik jullie niet meegenieten met dit heerlijke verhaal? In samenwerking met uitgeverij Meulenhoff geef ik daarom één exemplaar weg! Lees hieronder hoe je het boek ‘Op het geniale af’ kunt winnen op Instagram.

Wat moet je daarvoor doen?

⇢ Volg me op Instagram @readabooknl
⇢ Like het bericht met dit boek
⇢ Tag een vriend of vriendin om extra kans te maken

Klinkt goed toch? De winnaar zal ik op woensdag 7 oktober 2020 bekendmaken in een privébericht op Instagram! Om deel te nemen moet je woonachtig zijn in Nederland of België.


Benedict Wells – Op het geniale af
Uitgeverij: Meulenhoff | Genre: Roman | Bekijk op Bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *