Bonaire

In december naar een zonnige bestemming: ik waardeer dat eigenlijk nog meer dan in de zomermaanden. Hoe lekker is het om met je winterjas aan het vliegtuig in te stappen en na 9 uur die winterjas voor een week op te bergen? Ik vloog eind december naar Bonaire! In dit artikel laat ik je zien wat ik daar gedaan heb en welke boeken ik in een week tijd las!

Gezien op Bonaire

Bonaire is bij uitstek geschikt voor een strandvakantie: als je alle hotspots op het eiland wilt zien, ben je na een paar dagen al klaar. Het eiland is namelijk anderhalf keer zo groot als het Waddeneiland Texel. In december genieten van de zon en een goed boek is dan ineens heel makkelijk. We hebben de mooiste plekken van dit eiland wel gezien. Ik zet hier een aantal hotspots op een rijtje:

Gedaan op Bonaire

We hebben vooral veel zon, zee en strand gezien (en boeken!), maar natuurlijk zijn we ook een beetje actief geweest. Hier een kleine impressie: Oud & Nieuw vieren met een (Hollands) feestje op het strand, hardlopen in de stralende zon en in de regen (wat best lekker was in de warmte!), rijden met de scooter, kanoën door de mangrove met een kleine snorkeltocht, lezend aan het strand in de winter, eilandtour met een typetje van Tineke Schouten als gids, zandhappen op Klein Bonaire, voor een week een leguaan als huisdier (en hem een bijnaam geven), hamburgers en cocktails aan het strand, wandelen door het kleine Kralendijk.

Gelezen op Bonaire

In een week tijd las ik 3 boeken uit. Ik heb echt genoten van M.J. Arlidge – Pluk een roos. Ik loop een beetje achter met deze serie van M.J. Arlidge, maar daar had ik na het lezen van dit boek echt spijt van: deze thriller was weer heerlijk om te lezen!

Na dit boek begon ik vol goede moed aan de chicklit van Christina Lauren – Ik weet niet of ik van je houd en dat was wat mij betreft niet zo’n succes. Ik houd gewoon niet zo van chicklits en ik legde dit boek dan ook een stuk vaker naast me neer dan de thriller hiervoor…

Gelukkig eindigde ik deze vakantie met nog een fantastische thriller, namelijk het nieuwe boek van Nathalie Pagie – IJsengel. Wat een heerlijk makkelijk en goed leesbaar boek, met korte hoofdstukken en interessante hoofdpersonen. Fijne afsluiting van deze fantastische vakantie!


Meer foto’s zien als ik op vakantie ben? Volg me dan op Instagram waar ik al mijn vakantiefoto’s plaats!


# #

3 maart 2019

Geef een reactie