Gelezen in Gent & Oostende

BELGIË

Eind januari zijn we eindelijk verhuisd naar ons fijne nieuwbouw huis. Het is zo mooi geworden! Maar door al het klussen werd het ook eens tijd voor een weekendje weg. In april besloten we daarom om naar Gent en Oostende te gaan. Een leuke stad bezoeken en daarna uitwaaien op het strand. Klinkt fantastisch, toch?

Gent

Gent is de perfecte plek om een dagje naartoe te gaan. Het is dichtbij Nederland, niet te groot en je kunt er voor verschillende activiteiten heen. Er zijn genoeg winkels, kerken, restaurants en biertjes om te proberen!

Daarnaast heeft Gent ontzettend veel leuke boekwinkels. Ben je op zoek naar een goed boek in Gent? Bekijk dan mijn artikel over de perfecte route voor boekwinkels in Gent!

Oostende

Na Gent reden we door naar Oostende. Heerlijk om in april uit te waaien aan het strand! Favoriet waren toch wel de zeehonden die we spontaan langs de kust van Oostende zagen zonnen. Naast het strand is er niet zoveel te doen in Oostende. Een dagje naar de kust is dus zeker voldoende.

Gelezen in Gent & Oostende

Boekrecensie: Ali Hazelwood - De liefdeshypothese

Lekker eten, wandelen, winkelen en uitwaaien op het strand. Het was een fantastisch weekend, maar dat betekent ook dat er weinig gelezen is. Toch heb ik een begin kunnen maken in het boek De liefdeshypothese van Ali Hazelwood. Het gaat over promovendus Olive Smith. Zij gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. 


Wil je meer foto’s zien als ik op vakantie ben? Volg me dan op Instagram waar ik mijn vakantiefoto’s en boekentips deel! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *