We zijn verhuisd! Update over mijn boekenkast

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog en Instagram, maar dat had een goede reden. Ik ben namelijk verhuisd! Na twee jaar wachten op een nieuwbouwwoning, was het op 31 januari eindelijk zover. Inmiddels zijn we een maand verder en begint ons huis een beetje vorm te krijgen. En dat ging ten koste van mijn favoriete hobby: lezen en erover schrijven. Gelukkig komt daar nu verandering in.

In mijn vorige appartement had ik twee volle Billy-boekenkasten van Ikea in de woonkamer staan. In het nieuwe huis heb ik andere plannen. In dit artikel geef ik een update over mijn boekenkast(en).

De woonkamer

De woonkamer is op dit moment, na een maand klussen, redelijk af. Dit komt voornamelijk doordat we vorige week een boekenkast hebben gemaakt en gevuld. Het voelt nu ineens als thuis. In de woonkamer hangen nu zwevende boekenplanken voor een aantal favoriete boeken.

Ik moet nog een keer goed nadenken over de styling. Ik heb nu even snel een aantal dozen uitgepakt en wat boeken neergezet. Daarnaast zijn er een aantal leuke boekensteunen naar ons huis onderweg, zodat omgevallen boeken zo ook verleden tijd zijn.

Een extra kamer om te lezen in huis

De overige boeken wil ik graag in een andere boekenkast zetten en daarom zijn we van plan om een kamer die over is om te toveren tot leeskamer! Klinkt fantastisch toch? Helaas is dit ook de kamer waar we nog geen tijd voor hebben gehad. Maar het idee is er.

Zoals je ziet heb ik de muren wel al geverfd zodat je al een klein beetje kunt zien hoe de kamer gaat worden. Ik wil veel planken op de blauwe muur plaatsen zodat ik heel veel boeken kwijt kan. Op dit moment heb ik nog niet zoveel boeken. En dat is een heerlijk gevoel. Ik hoef nu eindelijk geen boeken meer weg te geven of te verkopen omdat ik er geen plek voor heb.

Er is dus nog een hoop te doen in het nieuwe huis. Maar het wordt elke dag een stukje mooier en ik moet eerlijk zeggen dat ik me er al helemaal thuis voel. Maar dat kan ook niet anders als je vriend de boekenplanken gelijk ophangt (terwijl hij niet van lezen houdt).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *