4x wooncadeaus voor boekliefhebbers (kersteditie!)

Vorige week gaf ik 9 boekentips om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Maar ben je toch op zoek naar iets anders? Dan zijn deze 4 wooncadeaus voor boekliefhebbers misschien een idee! Ik ben zelf gek op cadeaus voor je interieur. En helemaal als ik het kan combineren met mijn liefde voor boeken.

Leeskussen

Mijn persoonlijke favoriet: een leeskussen! Ik vind het heerlijk om in bed te lezen. Het liefst de hele dag (oké, de hele zondag is ook goed). Maar het enige nadeel is dat je aan het einde van de dag een pijnlijke rug hebt. Het kussen zakt toch de hele tijd naar beneden. Met dit leeskussen heb je daar als het goed is geen last meer van (en je hebt gelijk een leuk gesprek als je visite dit kussen ziet liggen). Ik kan het weten, want ik ben op dit moment het leeskussen aan het testen! Houd mijn blog in de gaten voor een review.

Bekijk het leeskussen | € 44,95

Opvouwbare boekenlamp

Dit vond ik zo’n origineel cadeau! Een leeslamp is natuurlijk nooit verkeerd, maar het is nog leuker als het lampje lijkt op een boek. 😉 Wanneer je dit boek dichtklapt ziet het eruit als een normaal boek en kan het lampje zelfs in je boekenkast gezet worden. Zodra je het boek opent kun je het gebruiken als sfeervolle lamp.

Bekijk deze lamp | € 44,95

Zwevende boekenplank

Wil je een cadeau geven aan iemand met weinig ruimte in huis? Dan is een zwevende boekenplank misschien een leuk idee. En geef toe: het staat ook nog eens leuk in je huis! Het lijkt net of de boeken zweven.

Bekijk deze boekenplank | € 16,95

Houten badrek

Ik heb zelf geen bad in mijn appartement, maar als ik in een hotel probeer te lezen in bad valt me altijd één ding op: hoe houd ik toch dat boek vast met natte handen? Je begrijpt dat ik dus nooit zo lang in bad zit. 😉 Dit badrek lijkt me dus dé oplossing. Lekker met een glas wijn en een goed boek een bad nemen. Door de uitschuifbare zijkanten past het rek op elk bad en door de verschillende inkepingen valt je glas wijn of je boek niet om. Misschien dat ik nu toch droom van een bad in mijn huis…

Bekijk dit badrek | € 49,95


Op zoek naar meer cadeautips? Bekijk dan eens mijn andere artikelen over dit onderwerp! Alvast fijne feestdagen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *