Ibiza, Spanje


In één maand naar twee vakantiebestemmingen. Dat is me eigenlijk nog nooit gebeurd. Maar soms maak ik uitzonderingen en daarom ben ik vorige maand naar Ibiza en Israël geweest (ik heb er niet bewust voor gekozen om twee keer naar een bestemming te gaan met een ‘I’, maar leuk staat het wel). Nu vraag je je natuurlijk af wat ik allemaal in Ibiza gedaan en gelezen heb. Ik laat het je in dit artikel even zien.

Gezien op Ibiza

Als eerste de hotspots. Ibiza is natuurlijk een heerlijk eiland om te ontspannen, maar pak ook eens de auto voor bijzondere kustplaatsjes en uitzichtpunten. Op zoek naar dit soort hotspots op Ibiza? Ik zet hier mijn favorieten even op een rijtje (in willekeurige volgorde):

Gedaan op Ibiza

Wat doe je op Ibiza? Zonnen, eten, slapen, drankjes doen, lezen en rijden langs verschillende strandjes zijn een paar voorbeelden. En in mijn geval heb ik ook vier keer mijn hardloopschoenen aangedaan voor een kort rondje van 5 kilometer in de ochtend. Ik kan er heel uitgebreid over zijn, maar foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Dus kijk even mee:

Gelezen op Ibiza

Ik nam dit keer geen e-reader mee, maar twee ‘echte’ boeken. Soms heb je daar even behoefte aan. Ik las eerst het boek ‘De vrouw in het raam’ van A.J. Finn. Een thriller waar ik even aan moest wennen, maar waar ik me wel mee heb vermaakt aan het zwembad.

Daarna las ik ‘De minnaar’ van Jet van Vuuren bijna uit (het einde moest ik helaas in Nederland lezen, omdat ik net iets te weinig tijd had). Het was misschien niet altijd even geloofwaardig, maar wel een vermakelijk boek om op vakantie te lezen.


Meer foto’s zien als ik op vakantie ben? Volg me dan op Instagram waar ik al mijn vakantiefoto’s plaats!


# # #

29 juli 2018

Comments

Geef een reactie