MINI-REVIEW: Roëll de Ram – Verliefd op Europa

Waar gaat het boek ‘Verliefd op Europa’ over?

Dat je voor de mooiste plekken niet ver hoeft te reizen en ook niet het vliegtuig hoeft te pakken bewijst reisblogger Roëll de Ram in ‘Verliefd op Europa’. Ook met de auto, per trein of met een backpack op je rug kun je de mooiste plekken van Europa bezoeken. Zowel bekende landen als Italië en Portugal als off-the-beaten-track bestemmingen als de Balkan, Faeröer-eilanden en Slovenië passeren de revue. Een ode aan Europa!

De vorige boeken van Roëll de Ram waren al fantastisch en nu de versoepelingen in Europa eraan zitten te komen, is dit nieuwe boek natuurlijk een fantastisch cadeautje!

Elk hoofdstuk gaat over een ander land in Europa. Met prachtige foto’s, handige tips en leuke slaapplekken. Als je van reizen houdt, dan wil je dit boek zeker in je kast hebben staan. Je gaat dit boek nog vaak gebruiken ter inspiratie.

Voordat de coronacrisis begon vond ik het heerlijk om verre reizen te maken. Dit is door het coronavirus toch wel veranderd. Vorig jaar besloten we noodgedwongen om twee dagen door Duitsland te rijden met de auto. Ik kwam er toen achter hoe mooi Europa eigenlijk is en dat je niet altijd ver weg hoeft te gaan om indrukwekkende kastelen te zien. Dat wist ik natuurlijk wel, maar tijdens de coronacrisis waardeer je het allemaal nog meer.

Door dit boek heb ik dus ineens heel veel nieuwe Europese bestemmingen op mijn lijstje staan. Zo wil ik dit jaar naar Frankrijk en was ik erg onder de indruk van Slovenië en het eilandhoppen door Griekenland.

Bekijk de andere boeken van Roëll de Ram

Conclusie

Ben je nog niet helemaal overtuigd of Europa mooi genoeg is? Lees dan absoluut dit boek. De prachtige blauwe wateren, hagelwitte stranden of bijzondere kastelen: het lijkt alsof het aan de andere kant van de wereld is. Maar geloof me, dat is het niet. En je wilt erheen. Het liefst direct. Dus wees gewaarschuwd als je dit boek koopt. 😉


Uitgever: Kosmos • Genre: Non-fictie • Pagina’s: 224 • Sterren:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *