5x mijn favoriete overnachtingen van 2022

Je bent vaak lang aan het zoeken om een mooie overnachting te boeken. In 2022 heb ik in een aantal fantastische hotels geslapen. Daarom deel ik in dit artikel mijn favoriete overnachtingen van 2022. Alle hotels vind je gewoon in Europa en hebben een fijne locatie, mooi uitzicht en/of heerlijke kamer. Bekijk hieronder mijn 5 favoriete overnachtingen van 2022!

#1 Hotel Parco San Marco

Italië

Parco San Marco Hotel, Porlezza

Oooh Hotel Parco San Marco. Dit is meer dan alleen mijn favoriete hotel van 2022. Je komt hier zo tot rust. Als je alleen maar op je balkon zou zitten met uitzicht op het meer van Lugano, dan heb je wat mij betreft al een topvakantie. Als je er dan ook nog een goed boek bij pakt, dan is je vakantie compleet. Daarnaast kun je er heerlijk ontspannen, want er is een wellness-centrum, een eigen strand en een zwembad. Moet ik nog meer zeggen?

De omgeving is trouwens prachtig. Je kunt eindeloos veel wandelen of rijden door de bergen. Porlezza en Lugano liggen om de hoek en er is genoeg te doen op het water.

#2 Muze Hotel

Düsseldorf, Duitsland

Muze Hotel in Düsseldorf, Duitsland

In november verbleven we twee nachten in het Muze Hotel. Je bent in een paar minuten midden in de stad van Düsseldorf, maar ik was vooral onder de indruk van de kamer (Sky). Met een prachtig uitzicht over de stad, met ramen die doorlopen tot boven het bed. Zo gezellig!

#3 Mouzinho 160

Porto, Portugal

Mouzinho 160 hotel, Porto

Mouzinho 160 is een fantastisch appartement, midden in het centrum en je stapt zo in de trein of bus om een uitstapje te maken naar het strand. Het appartement is ook bijzonder groot voor een slaapplek midden in de stad. Aanrader als je na een lange dag wandelen tot rust wilt komen in een mooie kamer.

#4 Marlin Hotel Stephens Green

Dublin, Ierland

Marlin Hotel Stephens Green, Dublin

Het Marlin Hotel Stephens Green heeft een goede ligging: je loopt namelijk direct midden in de stad van Dublin. De kamer is klein, maar wel schoon en goed ingericht. Ideaal voor een heerlijk weekendje weg!

#5 EuroParcs Marina Strandbad

Nederland

EuroParcs Marina Strandbad, Olburgen

Dit is geen hotel maar een knusse tiny house in Olburgen! Je hoort het goed, gewoon in Nederland. Met een beetje lekker weer is het al genoeg om te lezen op je eigen terras. Maar er is genoeg te doen in de omgeving. Aanrader als je een paar dagen in de natuur wilt zijn en tot rust wilt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *