ZUID-AFRIKA

Door het coronavirus zitten we allemaal thuis en lijkt een vakantie ineens heel ver weg. Hoe lekker ik het ook vind om de hele dag thuis te lezen, ik mis het vooruitzicht van een vakantie heel erg. Dus besloot ik om mijn vakantiefoto’s van vorig jaar eens uit te zoeken. En dit artikel is het resultaat! In oktober vorig jaar vloog ik namelijk samen met Veronique naar… Zuid-Afrika!

Een land dat al heel lang op mijn bucketlist stond. Wij besloten al vrij snel om een auto te huren en de Tuinroute te volgen, zodat we langs de kust de mooiste hotspots en hopelijk ook de meeste dieren konden zien. In dit artikel laat ik je zien welke bestemmingen we bezochten en welke boeken ik gelezen heb op deze rondreis!

Gezien in Zuid-Afrika

Gelezen in Zuid-Afrika

Reizen met de auto in plaats van het openbaar vervoer betekent ook iets minder lezen onderweg. Gelukkig was er nog genoeg tijd over om op andere momenten te lezen (vooral het zwembad in Kaapstad was een aanrader). Dit zijn mijn gelezen boeken in Zuid-Afrika:

Mijn favoriete boek van deze vakantie? Anne van Hans Faber. Een heftig en emotioneel verhaal (en misschien niet helemaal geschikt voor een leuke vakantie), maar wel een boek dat gelezen moet worden!


Meer foto’s zien als ik op vakantie ben? Volg me dan op Instagram waar ik al mijn vakantiefoto’s plaats!


# #

22 maart 2020

Geef een reactie