Gelezen op Kaapverdië


BOA VISTA, KAAPVERDIË

Het lijkt alweer zo lang geleden: net voor Oud en Nieuw besloot ik samen met Kelly een weekje naar Kaapverdië te gaan. In de winter naar de zon is sowieso mijn ideale vakantie. Je stapt met je winterjas het vliegtuig in en na een aantal uur lig je met je bikini op het strand. Dit lijkt nu tijdens corona nog fijner dan normaal. Lees in dit artikel wat ik op Kaapverdië gedaan heb en welke boeken ik gelezen heb!

Gedaan op Kaapverdië

Hier kan ik vrij kort over zijn: helemaal niets. Ik had natuurlijk verwacht dat dit eiland niet zoveel te bieden had, maar dat het echt alleen maar zand, strand en zon zou zijn had ik niet helemaal zien aan komen. Ik moest daar in het begin een beetje aan wennen: ik ben niet echt het type dat de hele dag niks doet op vakantie. Nieuwe dingen zien en beleven is toch veel leuker? Maar na een aantal dagen beginnen de cocktails, het strand en vooral: de vele boeken, een aangename bijkomstigheid te zijn zo aan het einde van het jaar.

  • Oud en Nieuw
    Gelukkig was er ook nog een klein feestje te vieren: Oud en Nieuw! Ook dat is anders dan anders op een all-inclusive resort. Maar uiteraard hebben we ons prima vermaakt. 😉
  • Quadtour
    Om toch nog iets van het eiland te zien besloten we een excursie te doen. En dit deden we niet per auto, maar met een quad! We gingen van een klein dorpje door naar verschillende strandjes. Maar het allermooiste was toch wel het rijden door de witte duinen. Keihard omhoog en nog harder naar beneden. Zo gaaf! Zo hebben we toch nog het halve eiland gezien.

Gelezen op Kaapverdië

Het voordeel van een eiland waar echt niks te doen is: je hebt ineens zeeën van tijd om te lezen! In een week tijd las ik 4 boeken uit. Waaronder het dikke boek De waarheid over de zaak Harry Quebert van Joël Dicker. Dit boek lag al een tijdje in mijn boekenkast en daarom besloot ik ‘m mee te nemen op vakantie. En daar heb ik absoluut geen spijt van gehad!

Deze boeken heb ik gelezen op Kaapverdië:

Mijn favoriete boek van deze vakantie? Dat is vrij simpel: De waarheid over de zaak Harry Quebert van Joël Dicker. Zo ontzettend goed! Ik las de laatste hoofdstukken uiteindelijk uit in Nederland en zo heb ik dit boek lekker op het strand, in het vliegtuig en uiteindelijk thuis op de bank gelezen. Aanrader!


Meer foto’s zien als ik op vakantie ben? Volg me dan op Instagram waar ik al mijn vakantiefoto’s plaats! (Al zal dit voorlopig nog niet het geval zijn met het coronavirus…)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *